ox-support
Sandra Timmerman, manager Sales Communicatie RVS
Jennet is een sympathieke persoonlijkheid die zich soepel beweegt in alle lagen van een organisatie. Is in staat om zich een opdracht snel eigen te maken en levert, behalve goed werk, ook een luisterend oor en goede feedback op zaken waarover haar mening wordt gevraagd. Is iemand met veel kwaliteiten en van het type waar er niet zoveel van zijn. Is scherp in de analyse, een goede schrijver, creatief en bovenal prettig in de omgang.
Bij RVS heeft zij de manier van werken op de afdeling Sales Communicatie doorgelicht en meegewerkt aan het opstellen van verbetervoorstellen, zowel inhoudelijk als procesgericht.
Later heb ik haar bij Afab geintroduceerd en is Jennet betrokken geweest bij de opzet van de afdeling klachtafhandeling waar ze o.a. verantwoordelijk was voor het opzetten van de klachtenprocedures en de begeleiding van de medewerkers.
 
Kees Stob, directeur Public Result
Jennet heeft voor Public Result diverse projecten uitgevoerd. Op zoek naar iemand die de coördinatie van onze verhuizing naar het nieuwe pand in Den Haag op zich zou nemen, werd ik attent gemaakt op de dienstverlening van OX-support.
Vervolgens hebben we haar voor zeer uiteenlopende projecten ingezet waaronder de ingebruikname van onze locatie in Arnhem, de organisatie van relatie evenementen, het verbeteren van (prijs-)afspraken/regelen van lastige probleemdossiers met leveranciers en het beschrijven en optimaliseren van de interne administratieve procedures en het facilitaire handboek.
Ik heb haar leren kennen als vasthoudend, een goede onderhandelaar, charmant en tegelijk zeer overtuigend.
 
Anita van Dekken, directeur marcom Ordina, eigenaar FixFactory
Jennet combineert kwaliteiten die je zelden in 1 persoon ziet. Altijd denkend vanuit de klant en daarnaast een groot organisatietalent die de grote lijnen en de details laat kloppen. Deze combinatie van denken en doen heeft mij een trouwe klant gemaakt waar het gaat om het inhuren van OX-support.
Bij FixFactory waren wij gedurende 3 jaar verantwoordelijk voor het organiseren van de Ordina Open, het internationale grastennistoernooi in Rosmalen. Jennet is bij alle edities ingehuurd. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor de organisatie van een succesvol charity-feest (inclusief het werven van sponsoren) met 400 gasten waarvan de opbrengst ten goede kwam aan Right to Play.
 
Michael Bres, directeur Axis into Management
OX-Support heeft voor Axis into Management een klantenevenement met boekpresentatie georganiseerd. De volledige organisatie hiervan is min of meer aan OX-Support uitbesteed.
Wij zijn zeer tevreden over het verrichte werk. OX-Support heeft zich goed verdiept en ingeleefd in de wensen van Axis into Management. Jennet werkte zeer zorgvuldig en was zeer betrokken om het klantenevenement tot een succes te maken. Ze is pro-actief, heeft oog voor details en is kwaliteitsgericht. OX-Support heeft ons volledig ontzorgd en heeft het klantenevenement tot een succes gemaakt. Bij een volgend evenement zullen we zeker weer een beroep doen op OX-support.
 
Bob van Zeist, directeur IT-Architecture Cerios

Werken met Jennet is een groot genoegen: snel ingewerkt, ze is je vaak 2 stappen voor, heeft de boel goed onder controle en doet dit bovendien met veel flair en plezier. Ze kon onze hectische kantoorsituatie zonder ogenschijnlijke moeite oppakken, eigen maken en verbeteren. Zeer prettig samengewerkt en daarnaast ook nog een superleuk mens!
 
Stefan van Goor, directeur KlasseTV

OX-support heeft voor ons de ingebruikname van ons pand in Maarssen gecoördineerd. Jennet onderhield de contacten met alle leveranciers, maakte voortgangsrapportages en hield een scherp oog op de planning en het budget.
Later hebben we haar gevraagd de coördinatie op zich te nemen van de implementatie van Superoffice, onze CRM applicatie.
Jennet is naast een prettig persoon, een ervaren professional. Zij is scherp op een prettige manier, kritisch en opbouwend en in staat om met mensen samen te werken.
Deze kwaliteiten hebben ervoor gezorgd dat de projecten waar Jennet verantwoordelijk voor was, gedragen werden door directie en medewerkers.